Introductie

Ä Debi Milligan

Tom Perrotta

Tom Perrotta is de auteur van Bad Haircut, The Wishbones, Election, en Joe College. Hij is docent ‘exposé schrijven’ op Yale en Harvard University en werd als ‘een van de talentvolste satireschrijvers’ geroemd door de auteur van Mystic River, Dennis LeHane. Newsweek loofde hem als ‘een van Amerika’s best bewaarde literaire geheimen een Amerikaanse Nick...Lees meer

Biografie

Tom Perrotta is de auteur van Bad Haircut, The Wishbones, Election, en Joe College. Hij is docent 'exposé schrijven' op Yale en Harvard University en werd als 'een van de talentvolste satireschrijvers' geroemd door de auteur van Mystic River, Dennis LeHane. Newsweek loofde hem als 'een van Amerika's best bewaarde literaire geheimen een Amerikaanse Nick Hornby'. Hij woont met vrouw en kinderen in Belmont, Massachusetts.
Zijn debuutroman Little children, vertaald als Brave huisvaders, werd met groot succes verfilmd. Ook van zijn boek Lessen in onthouding zijn de filmrechten verkocht. Jonathan Dayton, de regisseur van Little Miss Sunshine, zal het boek verfilmen en Tom Perrotta schreef zelf het scenario.

© Debi Milligan