? Vier verrassende boeken per jaar voor €75,-
? Geselecteerd door De Bezige Bij en uw boekhandelaar
? Verpakt in een luxe cadeauverpakking
? Stopt automatisch en is gemakkelijk te verlengen

Laat u verrassen door fonkelnieuwe literatuur

Wilt u verrast worden door een goed boek? Wij maken graag de keuze voor u met het literair abonnement van De Bezige Bij in samenwerking met uw boekhandel. U ontvangt daarmee voor €75,- vier keer een bijzonder en literair boek, verspreid over een periode van twaalf maanden.

Zorgvuldige selectie door deskundige experts

Deze vier boeken worden speciaal voor u geselecteerd door de redacteuren van Uitgeverij De Bezige Bij en de specialisten in uw boekhandel. Geen voor de hand liggende bestsellers, geen dertien-in-een-dozijn-titels, maar goede, uitgelezen literatuur, aangeraden door kenners.

Een primeur in huis halen

Als abonnee ontvangt u de boeken voordat ze in de boekhandel te koop zijn: een exclusieve primeur dus. Zo loopt u dus niet het risico dat u een boek zelf al gekocht of gekregen hebt, en kunnen wij u blijven verrassen met onze selectie.

Het perfecte cadeau voor een boekenliefhebber

Met het abonnement geeft u iemand een jaar lang boeken cadeau. Door onze primeurgarantie weet u zeker dat u niet iets geeft wat al in de boekenkast staat. Dankzij de luxe verpakking voelt ieder boek echt als een exclusief cadeau.

 

Waar te koop?

Het literair abonnement van De Bezige Bij is te koop bij een selecte groep boekhandels. Bekijk hier welke bij u in de buurt zit.

 

Contact & vragen

Hebt u al een abonnement aangeschaft? Dan kunt u dit registreren via dit formulier.

Voor vragen kunt u terecht bij uw boekhandel of u kunt contact opnemen via boekenabonnement@debezigebij.nl.