Cherry

Nico Walker

Introductie

Het opzienbarende debuut van een voormalig soldaat, drugsdealer en bankovervaller.

Op voorraad
Voor 20:00 besteld, morgen in huis Bezorging
Bestellingen op zaterdag en zondag worden op dinsdag geleverd m.u.v. pakketpost. Volg je pakket via de track&trace-code.
Leesfragment

Over dit boek

Aantal pagina's336
UitvoeringPaperback
VertalerJoris Vermeulen

Nico Walker komt oorspronkelijk uit Cleveland. Als verpleegkundige in Irak volbracht hij meer dan 250 missies voor zijn medische team. Walker zit momenteel in de gevangenis vanwege...

Nico Walker

Samenvatting

Cleveland, 2005. Een jongeman zit net op de universiteit wanneer hij Emily ontmoet. Ze houden van literatuur en xtc en worden verliefd op elkaar. Maar wanneer Emily naar New York moet verhuizen, besluit hij te stoppen met zijn studie en het leger in te gaan. Ze trouwen nog snel voor hij als verpleegkundige wordt uitgezonden naar Irak. Aldaar blijkt hij niet opgewassen tegen de bikkelharde realiteit en hij verliest zich met zijn medesoldaten in verboden middelen: ze blowen, snuiven, nemen pijnstillers en kijken porno. En velen sterven.

Bij terugkomst lijdt hij aan een ernstige oorlogstrauma en hij raakt – samen met Emily – verslaafd aan heroïne. Ze proberen een normaal leven te leiden, maar wanneer het geld opraakt, ziet de ex-oorlogsheld nog maar één uitweg: banken overvallen.

Leesfragment

Lees hier een fragment uit dit boek.

Download de gratis pdf.

Download hier Acrobat Reader