De Afrikaanse droom

Carien Westerveld

Introductie

De Afrikaanse droom

Carien Westerveld
Paperback: 20,99

Wie aan Afrika denkt, denkt aan mogelijkheden en vernieuwing. In metropolen als Nairobi is een groeiende groep stedelingen zichtbaar die nieuwe levensstijlen omarmen en die worden gezien...Lees meer

Op voorraad
Voor 20:00 besteld, morgen in huis Bezorging
Bestellingen op zaterdag en zondag worden op dinsdag geleverd m.u.v. pakketpost. Volg je pakket via de track&trace-code.
Leesfragment

Over dit boek

Aantal pagina's288
UitvoeringPaperback

Carien Westerveld studeerde Internationale Betrekkingen. Ze werkte bij Instituut Clingendael en verschillende uitgeverijen. In 2010 verhuisde zij naar Kenia. Daar schreef zij voor De Groene Amsterdammer een...

Carien Westerveld

Samenvatting

Wie aan Afrika denkt, denkt aan mogelijkheden en vernieuwing. In metropolen als Nairobi is een groeiende groep stedelingen zichtbaar die nieuwe levensstijlen omarmen en die worden gezien als de aanjagers van economische vooruitgang. Maar wie zijn deze jonge middenklassers en wat beweegt hen? Carien Westerveld zocht hen op in megakerken, bij een cursus waar je leert hoe je rijk kunt worden, op hun werk en in de kroeg. Ze sprak vele uren met de twintigers en dertigers die zij jarenlang volgde en vertelt over hun ideeën over liefde, geld, politiek en de toekomst.
De Afrikaanse droom is een even fascinerend als relevant boek over een generatie die in haar streven naar een welvarend, succesvol leven laveert tussen traditie en moderniteit.

Pers

Leesfragment

Lees hier een fragment uit dit boek.

Download de gratis pdf.

Download hier Acrobat Reader