De kwestie God

Karen Armstrong

Introductie

De kwestie God

De kwestie God

Karen Armstrong
Mid-price: 15,00

God is terug. Een toenemend aantal mensen ziet religie als een stuwende kracht in hun persoonlijke leven – en ook in het openbare leven is er sprake...Lees meer

Op voorraad
Voor 20:00 besteld, morgen in huis Bezorging
Bestellingen op zaterdag en zondag worden op dinsdag geleverd m.u.v. pakketpost. Volg je pakket via de track&trace-code.

Over dit boek

Aantal pagina's512
UitvoeringMid-price

Karen Armstrong (1944) is een van de meest vooraanstaande en meest gelezen schrijvers op het gebied van godsdienst. Haar werk is vertaald in veertig talen en omvat...

Karen Armstrong

Samenvatting

God is terug. Een toenemend aantal mensen ziet religie als een stuwende kracht in hun persoonlijke leven – en ook in het openbare leven is er sprake van een opleving van de religie. Tegelijkertijd is er een sterk toenemend antireligieus sentiment.
Karen Armstrong onderzoekt in De kwestie God de rol van de godsdienst in het verleden, beschrijft de ontwikkeling ervan in onze moderne tijd en gaat mogelijkheden na voor een nieuwe manier van geloven, die het beste van de traditie incorporeert en oplossingen biedt voor de problemen van onze tijd. Armstrong concentreert zich daarbij niet alleen op christendom, jodendom en islam, maar refereert ook aan boeddhisme, hindoeïsme en Chinese spiritualiteit.

Pers