De onvolmaakten

Ewoud Kieft

Introductie

Een fascinerende visie op de toekomst

Op voorraad
Voor 20:00 besteld, morgen in huis Bezorging
Bestellingen op zaterdag en zondag worden op dinsdag geleverd m.u.v. pakketpost. Volg je pakket via de track&trace-code.
  • Wat als technologie ons op alle vlakken overvleugelt?
  • Spectaculaire debuutroman van gerenommeerd historicus
  • Voor de fans van Black Mirror
Leesfragment
  • Wat als technologie ons op alle vlakken overvleugelt?
  • Spectaculaire debuutroman van gerenommeerd historicus
  • Voor de fans van Black Mirror

Over dit boek

Aantal pagina's384
UitvoeringPaperback

Ewoud Kieft is schrijver, historicus en muzikant. Hij schreef eerder Oorlogsenthousiasme en Het verboden boek, over de aantrekkingskracht van oorlog en het nazisme. Met beide boeken stond...

Ewoud Kieft

Samenvatting

Cas is opgegroeid in een samenleving waarin kunstmatige intelligentie tot alle facetten van het leven is doorgedrongen: als praktische gids, luisterend oor, mental coach en bemiddelaar in de liefde. Wat begon als een handige applicatie, groeide uit tot een trouwe levenspartner onder de naam Gena, die hem in al zijn beslissingen begeleidt en als geen ander zicht heeft op de belangrijke gebeurtenissen in zijn leven. Als Cas na een periode van vertwijfeling spoorloos verdwijnt, is het Gena die opheldering moet geven over wat er is voorgevallen. Hoe heeft ze hem, ondanks al haar aandachtige begeleiding, uit het oog kunnen verliezen? En waarom is het haar niet gelukt om zijn onbehagen te temperen? In De Onvolmaakten schetst Kieft een verbluffend realistisch toekomstscenario en laat hij op meeslepende wijze zien hoe innig de relatie tussen mens en machine kan worden. Is volledige versmelting mogelijk? Of zijn de verschillen onoverbrugbaar?

Pers

Leesfragment

Lees hier een fragment uit dit boek.

Download de gratis pdf.

Download hier Acrobat Reader

Video

Video

Video

Video