De Velotariër

Kim Verhaeghe

Introductie

De Velotariër

De Velotariër

Kim Verhaeghe
Paperback: 19,99

De eerste survivalgids voor echte Velotariërs Twee wielen. Een kader. En aan weerszij draaiende benen. Niets is zo eenvoudig en tegelijk zo ingenieus als een fiets. De...Lees meer

Op voorraad
Voor 20:00 besteld, morgen in huis Bezorging
Bestellingen op zaterdag en zondag worden op dinsdag geleverd m.u.v. pakketpost. Volg je pakket via de track&trace-code.

Over dit boek

Aantal pagina's240
UitvoeringPaperback

Kim Verhaeghe is redacteur bij het wetenschapsmagazine Eos en oprichter van fietsblog De Velotariër. Hij woont en fietst in Antwerpen. Elke dag minstens twintig kilometer, een dagelijks...

Kim Verhaeghe

Samenvatting

De eerste survivalgids voor echte Velotariërs

Twee wielen. Een kader. En aan weerszij draaiende benen. Niets is zo eenvoudig en tegelijk zo ingenieus als een fiets. De kleine koningin bespaart je geld, tijd, stress en een dik achterste. En dat zijn slechts de bijwerkingen. Een fiets maakt je leven ook aangenamer, boeiender en eenvoudiger. Van achter glas mogen fietsers er soms dan wel heldhaftig uitzien, voor elke hindernis bestaat een oplossing.

Kim Verhaeghe, beter bekend als de Velotariër, sprong op z’n fiets en bracht bezoeken aan ervaren fietsers, een prof ‘fietsica’, fietsenbouwers en zelfs een bekeerde fietsendief. Het resultaat is een verrukkelijke gids voor het berijden, verzorgen en liefhebben van je fiets. Of je nu de fietsliefde pas (her)ontdekt, of al een tijdje fietspaden maalt, dit boek bevat onmisbare informatie en inspirerende verhalen voor iedereen die zich graag op eigen stoom verplaatst. De Velotariër laat zien hoe je de fiets van je leven kiest, hoe je door een moessonregen toch droog op je bestemming komt, hoe je zonder verlatingsangst je fiets op straat stalt en hoe je sneller fietst zonder extra inspanning. Want het leven is veel te kort om alleen op zondag te fietsen.