De Zaak Tom

Frank Heinen

Introductie

De Zaak Tom

Frank Heinen
Paperback: 20,99

Met de beste intenties besluit Bob Persoon zijn dove, zwijgende broer Tom uit diens zorginstelling weg te halen. Geholpen door Nina, een meisje uit de bibliotheek die...Lees meer

Op voorraad
Voor 20:00 besteld, morgen in huis Bezorging
Bestellingen op zaterdag en zondag worden op dinsdag geleverd m.u.v. pakketpost. Volg je pakket via de track&trace-code.
Leesfragment

Over dit boek

Aantal pagina's288
UitvoeringPaperback

Frank Heinen (1985) schrijft columns, verhalen, interviews en artikelen voor onder meer de Volkskrant, De Morgen, Hard gras, De Muur, Revisor en HP/De Tijd. In 2009 ontving...

Frank Heinen

Samenvatting

Met de beste intenties besluit Bob Persoon zijn dove, zwijgende broer Tom uit diens zorginstelling weg te halen. Geholpen door Nina, een meisje uit de bibliotheek die hij dagelijks bezoekt, neemt Bob zijn broer mee op reis naar plekken uit hun jeugd. De roadtrip verandert al snel in een vlucht die in alle media onderwerp van gesprek wordt en een nationale woede ontketent – terwijl Bob zich van geen kwaad bewust is.

De zaak Tom is een roman over de ultieme poging iets voor een ander te betekenen, zonder daarvoor iets terug te verlangen. Frank Heinen neemt de lezer mee op een wervelende, geestige en vaak ontroerende trip die eindigt in een krankzinnige ontknoping.

Pers

Leesfragment

Lees hier een fragment uit dit boek.

Download de gratis pdf.

Download hier Acrobat Reader