Easy Street

Bart Chabot

Introductie

Easy Street

Bart Chabot
Paperback: 20,99

Linda Winnubst is met haar man John en puberzoon Tommy onderweg naar Noorwegen als haar leven begint te kantelen. Lars Gunnar, de man van het bevriende stel...Lees meer

Op voorraad
Voor 20:00 besteld, morgen in huis Bezorging
Bestellingen op zaterdag en zondag worden op dinsdag geleverd m.u.v. pakketpost. Volg je pakket via de track&trace-code.
Leesfragment

Over dit boek

Aantal pagina's336
UitvoeringPaperback

Bart Chabot (Den Haag, 1954) is dichter, schrijver en podiumdier. Wie aan Chabot denkt, denkt aan beweging. Achter zijn bril sprankelen een tomeloze energie en verbeelding, die...

Bart Chabot

Samenvatting

Linda Winnubst is met haar man John en puberzoon Tommy onderweg naar Noorwegen als haar leven begint te kantelen. Lars Gunnar, de man van het bevriende stel naar wie ze op weg zijn, spreekt een waarschuwing uit; en Konditorei Vienna, waar Linda sinds jaar en dag werkt, lijkt ten dode opgeschreven. En wat zag buurman Gerard op de Haagse Kerkhofl aan?

Easy Street is speels en oergeestig, maar ook een duistere pageturner vanjewelste. Een heerlijk chabotiaanse roman in de traditie van de Murder Ballad.

‘Ik zie ik zie wat jij niet ziet…’
‘In of buiten de auto?’ vroeg Tommy.
‘In de auto,’ zei Linda. ‘En het is… rood.’

Pers

Leesfragment

Lees hier een fragment uit dit boek.

Download de gratis pdf.

Download hier Acrobat Reader

Nooit meer Slapen - Erik Jan Harmens

Beluister hier de uitzending terug van Nooit meer Slapen van dinsdag 22 november. In het tweede uur praat Erik Jan Harmens over Easy Street van Bart Chabot.

En lees hier de blog van Erik Jan Harmens over de leesclub die Easy Street behandelde.