Introductie

Een jongen wordt geboren in een woud zonder grenzen, woest als de schepping zelf, waar de bizon zwerft en de bomen ouder zijn dan alles wat leeft....Lees meer

Op voorraad
Voor 20:00 besteld, morgen in huis Bezorging
Bestellingen op zaterdag en zondag worden op dinsdag geleverd m.u.v. pakketpost. Volg je pakket via de track&trace-code.
Leesfragment

Over dit boek

Aantal pagina's416
UitvoeringPaperback

Marcel Möring (1957) schreef de romans Mendels erfenis (1991, Geertjan Lubberhuizenprijs), Het grote verlangen (1992, AKO Literatuurprijs), In Babylon (1997, Gouden Uil Literatuurprijs), Dis (2006, F. Bordewijkprijs...

Marcel Möring

Samenvatting

Een jongen wordt geboren in een woud zonder grenzen, woest als de schepping zelf, waar de bizon zwerft en de bomen ouder zijn dan alles wat leeft. Hij heeft geen naam. Het dorp waar hij opgroeit heeft ook geen naam. Op een dag vlucht hij, voor een daad die hij niet heeft begaan. De wereld buiten het bos ligt voor hem. Hij is alleen. Hij moet leven en overleven. Hij moet de plek vinden die hij ‘thuis’ kan noemen.

Pers

Leesfragment

Lees hier een fragment uit dit boek.

Download de gratis pdf.

Download hier Acrobat Reader

Marcel Möring over 'Eden'

Op 5 januari verschijnt Eden. In deze avontuurlijke roman toont Marcel Möring zich de grootse moralist en krachtige verhalenverteller die hij boven alles is. De Bezige Bij zocht hem op in het Drents Museum te Assen, waar hij een ruimte heeft omgetoverd tot zijn inspirerende werkkamer. U kunt de tentoonstelling ‘Zelfportret van een schrijver’ nog tot en met 25 juni 2017 bezoeken.
In deze drie filmpjes vertelt Marcel Möring u over de wereld van Eden.