En toen kwam jij

Tom De Cock

Introductie

En toen kwam jij

En toen kwam jij

Tom De Cock
E-book: 9,99

Een kind adopteren zonder de traditionele moeder in het plaatje, het blijft een ontdekking. Dat is precies waar Tom De Cock mee te maken kreeg toen de...Lees meer

Direct leverbaar
Bezorging
Je ontvangt het e-book direct in je mail. Niks ontvangen? Controleer je spam-box.

Over dit boek

Aantal pagina's176
UitvoeringEbook

Tom De Cock (1983) woont met zijn man Maarten in Antwerpen. Ze dienden in 2009 hun adoptieaanvraag in, en adopteerden in 2014 hun dochter Jasmijn De Cock....

Tom De Cock

Samenvatting

Een kind adopteren zonder de traditionele moeder in het plaatje, het blijft een ontdekking. Dat is precies waar Tom De Cock mee te maken kreeg toen de kinderwens van hem en zijn man steeds groter werd. Ze maakten kennis met de adoptieprocedure en alles wat erbij komt kijken.
Gericht aan zijn dochter, gooit Tom De Cock zijn hart op tafel en maakt de lezer deelgenoot van de rollercoaster aan gevoelens die deze reis van eerste aanvraagformulier tot de erkenning van het kind met zich meebracht.
En toen kwam jij is een unieke inkijk in het verhaal van twee doorsnee adoptiepapa’s, die tijdens de soms zenuwslopende procedure zelf van de ene wonderlijke vaststelling in de andere vallen. Met eerlijke bedenkingen, nuttige facts and figures waar het moet, en een stevige lach op iedere pagina.