Lieg met mij

Philippe Besson

Introductie

Magnifieke roman over het taboe op homoseksualiteit

Op voorraad
Voor 20:00 besteld, morgen in huis Bezorging
Bestellingen op zaterdag en zondag worden op dinsdag geleverd m.u.v. pakketpost. Volg je pakket via de track&trace-code.
  • Voor de fans van 'Call me by your name'
  • Ontroerend coming-of-ageverhaal
  • Internationale bestseller
Leesfragment
  • Voor de fans van 'Call me by your name'
  • Ontroerend coming-of-ageverhaal
  • Internationale bestseller

Over dit boek

Aantal pagina's160
UitvoeringGebonden
VertalerMartine Woudt

Philippe Besson schreef vele bestsellers en zijn romans verschijnen wereldwijd in vertaling. Van Lieg met mij zijn alleen in Frankrijk al meer dan 125.000 exemplaren verkocht. Besson...

Philippe Besson

Samenvatting

Net buiten een hotel in Bordeaux ziet Philippe een jonge man die als twee druppels water lijkt op zijn eerste liefde. Wat volgt is een aangrijpende terugblik op de tienerjaren van Philippe, en het bepalende moment in zijn leven toen op een winterse ochtend in 1984 twee zeventienjarige jongens elkaar voor het eerst in het geheim ontmoetten. Het is het begin van een verborgen en tragische liefdesrelatie tussen Philippe en zijn schoolgenoot Thomas, die de richting van hun beider levens voor altijd heeft bepaald.
Lieg met mij is een ontroerend coming-of-ageverhaal dat de tederheid én de impact van een eerste liefde perfect weet weer te geven, net als het verdriet om een verloren kans op een gelukkig leven.
Wat het boek glansrijk uittilt boven het gemiddelde verhaal is Bessons stijl, die hij in de loop der jaren geperfectioneerd heeft. **** NRC NEXT

Pers

Leesfragment

Lees hier een fragment uit dit boek.

Download de gratis pdf.

Download hier Acrobat Reader