Sex-out

Wilhelm Schmid

Introductie

Sex-out

Seks is leuk! Steeds meer mensen – zowel jong als oud ¿ weten niet wat ze aan moeten met deze herhaalde bezweringsformule, omdat seks voor hen juist...Lees meer

Direct leverbaar
Bezorging
Je ontvangt het e-book direct in je mail. Niks ontvangen? Controleer je spam-box.

Over dit boek

Aantal pagina's128
UitvoeringEbook

Wilhelm Schmid (1953) is een van de meest succesvolle publicisten in Duitsland. Hij studeerde filosofie en geschiedenis in Berlijn en Parijs, en is hoogleraar filosofie aan de...

Wilhelm Schmid

Samenvatting

Seks is leuk! Steeds meer mensen – zowel jong als oud ¿ weten niet wat ze aan moeten met deze herhaalde bezweringsformule, omdat seks voor hen juist een probleem vormt. De Duitse bestsellerauteur Wilhelm Schmid geeft dat probleem, waar weinigenover durven te spreken, een naam: sex-out. Wat betekentzo’n pauze voor je relatie of je liefdesleven?
Schmid doorbreekt de bestaande taboes en laat zien dat de kwestie niet nieuw is, maar zich al toonde in de moderne kunst van de afgelopen eeuw. Op talloze schilderijen tref je de ene partner radeloos op de bedrand aan, terwijl de andere het hoofd onder het kussen verbergt. Nieuw is wel de epidemische verspreiding van dit probleem: seksuele misère lijkt juist in tijden van seksuele bevrijding te groeien. Kan een door seks bezeten tijdperk tegelijkertijd vol zijn van lusteloosheid?
Sex-out helpt je om je weer op andere dingen te kunnen richten en niet tot radeloosheid te vervallen omdat er even geen seks meer is.