De Bezige Bij

4 en 5 november: Harry Mulisch Festival 2017

 

Op 4 en 5 november vindt rondom het Leidseplein in Amsterdam het jaarlijkse Harry Mulisch Festival weer plaats. Het festival, dat georganiseerd wordt door het Harry Mulisch Huis, biedt een gevarieerd programma vol literatuur, wetenschap, kunst en poëzie en brengt een ware ode aan Mulisch.

Tijdens dit bijzondere festival vinden verschillende lezingen en evenementen plaats, zoals een avond over het Kwaad en een wervelende literaire talkshow in het Vondelpark. Mis ook niet de leesclub van Alma Mathijsen en de opname van de VN Poëziepodcast van Daan Doesborgh, waarin hij in gesprek gaat met Tonnus Oosterhof over dichters, hun gedichten en de wereld waar ze die vandaan halen.

Meer informatie over het programma van het festival is te vinden via de website van het Harry Mulisch Huis. Ook de tickets zijn hier verkrijgbaar.

Kunt u geen genoeg krijgen van Harry Mulisch? Onlangs bracht De Bezige Bij De aanslag uit in een stevige nieuwe vormgeving, met een knipoog naar het oorspronkelijke omslag. Kijk hieronder om deze bijzondere editie te bestellen.

Mobiele versie afsluiten