De Bezige Bij

5 november: Philip Huff in Barts Boekenclub

Philip Huff, auteur van de pas verschenen roman Boek van de doden is op woensdag 5 november te gast in Barts Boekenclub. Bart Gielen, een jonge eigentijdse boekenfanaat gaat in Het Betty Asfalt Complex in gesprek over alle hoeken van het boekenvak.

Bart Gielen zal met Philip Huff spreken over Huffs nieuwste roman Boek van de doden. Tevens is Bas von Benda-Beckman te gast, schrijver van De Velser Affaire.

Philip Huff (1984) debuteerde in 2009 met zijn roman Dagen van gras die later verfilmd werd voor de serie One Night Stand. Met zijn roman Niemand in de stad won Huff de Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs. Tevens wordt de roman verfilmd door Michiel van Erp. Deze verfilming wordt in 2016 in de bioscoop verwacht. In 2013 verscheen zijn verhalenbundel Goed om hier te zijn. Zijn nieuwste roman Boek van de doden verscheen onlangs en werd binnen een week herdrukt. De roman vertelt het verhaal van Felix Post, een jonge bijna-dertiger die in de week voor kerst door Amsterdam dwaalt.

Barts Boekenclub plaats op woensdag 5 november vanaf 20.30 uur in Het Betty Asfalt Complex in Amsterdam. Kijk hier voor meer informatie en ticketverkoop.

Mobiele versie afsluiten