De Bezige Bij

Allard Schröder in BorderKitchen presenteert De AKO toplijst

Op zondag 13 oktober organiseert BorderKitchen een literaire middag met de genomineerde auteurs voor de AKO Literatuurprijs 2013, onder de noemer BorderKitchen presenteert De AKO toplijst. Allard Schröder, genomineerd met zijn roman De dode arm, is één van de aanwezigen. Wim Brands zal de auteurs interviewen. Ook worden korte voordrachten uit de boeken gehouden door de acteurs Antoinette Jelgersma en Pieter van der Sman, die beiden zijn verbonden aan het Nationale Toneel.

Deze BorderKitchen vindt plaats in Het Nationale Toneel Gebouw, Schouwburgstraat 8, Den Haag, op zondag 13 oktober om 14.00 uur. Tickets à € 7,50 zijn te reserveren via 070-3462355 of per mail via info@borderkitchen.nl

Op maandag 28 oktober wordt bekendgemaakt welk van de zes genomineerde boeken wordt bekroond met de AKO Literatuurprijs 2013. De bekendmaking zal rechtstreeks worden uitgezonden in het NTR/NOS-programma Nieuwsuur. De schrijver van het winnende boek ontvangt naast een sculptuur van Eugène Peters een bedrag van 50.000 euro.

Mobiele versie afsluiten