Writers Unlimited, Den Haag: Bernlef en Menkveld over Nobelprijswinnaar Tranströmer

“Twee waarheden naderen elkaar / Eén komt van binnenuit, één van buitenaf / en waar zij elkaar ontmoeten bestaat de kans jezelf te zien.” (Tomas Tranströmer, vert. J. Bernlef)

J. Bernlef en Erik Menkveld zijn kenners en liefhebbers van het werk van de meest recente winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur: Tomas Tranströmer. Beide Nederlandse schrijvers zijn aan elkaar gewaagd en hun kennis, vriendschap en gevoel voor leven en werk van Tranströmer staan garant voor een spannend en intiem gesprek, gelardeerd met unieke opnames van de grote Zweedse dichter zelf. Dé gelegenheid om (nader) kennis te maken met een prachtig en veelzeggend oeuvre.

De avond over Tomas Tranströmer is de eerste van een serie internationale literaire avonden die Bibliotheek Den Haag organiseert i.s.m. Writers Unlimited onder de noemer Writers Unlimited The Series. In iedere aflevering komen schrijvers/dichters samen om in gesprek te gaan over een gedeeld thema.

Writers Unlimited The Series 1: maandag 24 oktober 2011, 20:30-22:00 u
Centrale Bibliotheek aan het Spui in Den Haag
toegang € 8,-
kaarten te koop aan de zaal (vanaf 20:00 u), reserveren aanbevolen info@writersunlimited.nl o.v.v. naam, aantal kaarten en telefoonnummer

Zie voor meer informatie: www.winternachten.nl