De Bezige Bij

Bezige Bij-auteurs op Het Grote Gebeuren in Groningen

Zaterdag 7 november vindt Het Grote Gebeuren plaats in de Openbare Bibliotheek te Groningen. De auteurs Yves Petry, Peter Terrin, Mustafa Stitou en Marcel Möring geven acte de présence namens De Bezige Bij. Het festival bevat zo’n twintig programma-onderdelen, variërend van interviews en voordrachten tot signeersessies en debatten. Ook wordt er die avond live radio gemaakt door Glasnost.

Programma:
Yves Petry wordt geïnterviewd door Coen Peppelenbos over zijn werk en nieuwste roman Liefde bij wijze van spreken.
Peter Terrin spreekt over zijn bekroonde roman Post Mortem, alsmede over Monte Carlo en De bewaker.
Mustafa Stitou zal voordragen uit zijn tot dusver verschenen dichtbundels.
Marcel Möring neemt deel aan een gesprek over de Groningse schrijver Gerrit Krol, waarbij ook Elsbeth Etty en Douwe Draaisma zullen aanschuiven.

Het radioprogramma Glasnost doet live verslag van de avond en zal ter plekke ook enkele auteurs interviewen, waaronder Yves Petry en Marcel Möring. Meer informatie op de website van Glasnost.

Het programma van Het Grote Gebeuren bestaat verder uit auteurs als Herman Koch, Ineke Riem, Connie Palmen, Mensje van Keulen en Emily Kocken. De muziek wordt verzorgd door Roosbeef en de Groningse zanger Harry Niehof. Meer informatie en kaarten vindt u op de site van Het Grote Gebeuren.

Mobiele versie afsluiten