‘Dit boek moet je lezen en doorgeven aan iemand anders. Zo zorgen we ervoor dat er meer begrip komt voor de enorme inspanning die vluchtelingen in ons land leveren. Wat zij willen is menselijk en universeel: erbij horen en meedoen’ – Ernest van der Kwast

 

Op vrijdag 3 november organiseert Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF in samenwerking met Uitgeverij De Bezige Bij en de gemeente Den Haag de presentatie van het nieuwe boek van Ernest van der Kwast Jouw toekomst is mijn toekomst over de herinneringen, drijfveren en toekomstdromen van vier vluchtelingen.

Wethouder Joris Wijsmuller van Stadsontwikkeling, Wonen, Duurzaamheid en Cultuur ontvangt het eerste exemplaar en staat stil bij het beleid dat de gemeente Den Haag voorstaat om kansen te bieden aan vluchtelingen.

Andere sprekers zijn UAF-directeur Mardjan Seighali, De Bezige Bij-uitgever Suzanne Holzer en Heba, Pouya, Mohamad en Omar, de moedige hoofdpersonen uit het boek.

Na afloop zal er een borrel zijn en de mogelijkheid om het boek te laten signeren door Ernest van der Kwast. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om andere partners die zich inspannen voor vluchtelingen in Den Haag te ontmoeten.

Datum
Vrijdag 3 november 2017
Locatie
Atrium, stadhuis Den Haag
Tijd
16.00 – 17.00 uur
Toegang
Gratis

Aanmelden
Mail Nadja Linthorst, n.linthorst@uaf.nl o.v.v. ‘Ernest’