De Bezige Bij

De Bezige Bij zoekt een stagiair publiciteit [Deze vacature is inmiddels vervuld]

De Bezige Bij biedt een

Stageplaats / Werkervaringsplaats Promotie en Publiciteit

voor 24 – 32 uur (3 of 4 dagen) per week, per direct

Je draait volledig mee op de afdeling promotie & publiciteit van De Bezige Bij. Je bent in deze periode een volwaardige collega in een dynamisch team. Je bent actief met bijvoorbeeld het maken van de (e)-nieuwsbrieven en het onderhouden van de website. Daarnaast help je actief bij het organiseren van presentaties, auteursbezoeken en beurzen. In deze stage zul je vooral werken op de fondsen vertaalde literatuur en non-fictie.

Je krijgt een stagebegeleider die je feedback geeft en we staan open voor een relevante afstudeeropdracht. Deze functie is ook uitermate geschikt als werkervaringsplek.

Profiel:
– HBO/Universitaire studie in een relevante richting (bv. Nederlands, Communicatie, MIM)
– Foutloze beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Je bent gedreven en bereid om proactief taken op te pakken
– Je hebt goede sociale vaardigheden en een brede interesse
– Je bent nauwkeurig
– Je bent belezen en hebt een grote liefde voor literatuur
– Kennis van sociale media en e-marketing is een pré

Arbeidsvoorwaarden
Een afwisselende en dynamische stage van zes maanden die je de kans biedt kennis te maken met de verschillende facetten van de uitgeverij. De werkplek is gesitueerd in het hart van Amsterdam. De stagevergoeding bedraagt 350 euro.
Als werkervaringsplaats biedt deze functie geen uitzicht op een vaste baan.

Informatie
Informatie over deze functie kan ingewonnen worden bij Jolanda van Dijk, Coördinator Publiciteit, tel. 020-3059810. Geïnteresseerd? Reageer dan direct per mail naar WPG Uitgevers, t.a.v. Saskia Stevens, personeel.organisatie@wpg.nl.

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep van multimediale bedrijven in Nederland en Vlaanderen, gericht op het rendabel uitgeven en exploiteren van relevante, kwalitatief hoogstaande producten en diensten die schoonheid en inzicht verschaffen. Tot de kernactiviteiten van WPG Uitgevers behoren het uitgeven van boeken voor de algemene markt door de uitgeefhuizen A.W. Bruna, Arbeiderspers, Balans, De Bezige Bij, Em. Querido’s Uitgeverij en Standaard Uitgeverij, het uitgeven van tijdschriften (onder meer Vrij Nederland, Opzij, Psychologie Magazine, J/M, Happinez, Men’s Health, Runner’s World en Voetbal International) en het uitgeven van leermiddelen voor het primair onderwijs door Zwijsen. www.wpg.nl

Mobiele versie afsluiten