De Bezige Bij

De Bezige Bij zoekt een stagiair(e) Digitaal Uitgeven [VERVULD]

De Bezige Bij biedt een

Stageplaats / Werkervaringsplaats op onze afdeling Digitaal Uitgeven
Voor een afgestudeerde of student in de laatste fase van zijn of haar studie

voor 32 uur (4 dagen) per week, met ingang van 17 februari 2014 voor de duur van 6 maanden
(In overleg is een startdatum later in februari ook mogelijk.)

Je draait volledig mee op de afdeling digitaal van De Bezige Bij, de grootste e-bookuitgeverij van Nederland. Je bent in deze periode een volwaardige collega in een dynamisch team. Je bent actief met bijvoorbeeld het beschikbaar maken van de e-books, het marketen van onze e-books bij de verschillende aanbieders, het zichtbaar maken van onze e-books online, het administreren van ons titelbestand en de plaatsing van content in onze app. Daarnaast help je actief bij het verzinnen van nieuwe digitale uitgaven en het adviseren van redactie en auteurs over e-books. De afdeling digitaal bevindt zich op het snijvlak van sales, marketing en uitgeven.

Je krijgt een stagebegeleider die je feedback geeft en we staan open voor een relevante afstudeeropdracht. Deze functie is ook uitermate geschikt als werkervaringsplek voor afgestudeerden.

Profiel:
– HBO/Universitaire studie in een relevante richting (bv. boekwetenschap, Nederlands, MIM)
– Foutloze beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
– Je bent gedreven en beschikt over een goed arbeidsethos
– Je hebt goede sociale vaardigheden en een brede interesse
– Je bent nauwkeurig
– Je hebt kennis van e-books, mobiele devices, digitale media
– Je bent belezen en hebt een grote liefde voor boeken
– Je hebt kennis van sociale media
– Onze voorkeur gaat uit naar iemand uit Amsterdam of omgeving

Arbeidsvoorwaarden
Een afwisselende en dynamische stage van zes maanden die je de kans biedt kennis te maken met de verschillende facetten van de uitgeverij. De werkplek is gesitueerd in het hart van Amsterdam. De stagevergoeding bedraagt 350 euro.
Als werkervaringsplaats biedt deze functie geen uitzicht op een vaste baan.

Informatie
Informatie over deze functie kan ingewonnen worden bij Simon Dikker Hupkes, coördinator digitaal, tel. 020-3059810 / s.dikker.hupkes@debezigebij.nl.
Geïnteresseerd? Reageer dan per mail naar WPG Uitgevers, t.a.v. Saskia Stevens, HR@wpg.nl.

Deze plek is inmiddels vervuld, bedankt voor de reacties.

De Bezige Bij is onderdeel van WPG Uitgevers.

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep van multimediale bedrijven in Nederland en Vlaanderen, gericht op het rendabel uitgeven en exploiteren van relevante, kwalitatief hoogstaande producten en diensten die schoonheid en inzicht verschaffen. Tot de kernactiviteiten van WPG Uitgevers behoren het uitgeven van boeken voor de algemene markt door de uitgeefhuizen A.W. Bruna, Arbeiderspers, Balans, De Bezige Bij, Em. Querido’s Uitgeverij en Standaard Uitgeverij, het uitgeven van tijdschriften (onder meer Vrij Nederland, Opzij, Psychologie Magazine, J/M, Happinez, Men’s Health, Runner’s World en Voetbal International) en het uitgeven van leermiddelen voor het primair onderwijs door Zwijsen. www.wpg.nl

Mobiele versie afsluiten