De Bezige Bij

Jan Siebelink-tentoonstelling in Historisch Museum Ede

De overzichtstentoonstelling Het wonder dat mij is geschied, waarin het werk van Jan Siebelink centraal staat, is van 1 februari tot en met 14 juni te zien in het Historisch Museum Ede. Een bijzondere locatie, want de auteur is zelf woonachtig in Ede. Eerder was de tentoonstelling te zien in het Letterkundig Museum in Den Haag.

Jan Siebelink neemt in een speciale audiotour de bezoekers mee door zijn werk, leven en liefdes. De tentoonstelling geeft inzicht in de vele facetten van zijn schrijverschap. Van zijn vriendschappen met talrijke schrijvers, beeldend kunstenaars en andere personen uit het culturele leven, tot zijn liefde voor mooie schoenen en snelle bolides. Het persoonlijke fotomateriaal, de handschriften, correspondenties, aantekeningen en vele kunstwerken geven een inkijkje in de wereld van een sensitief schrijver.

Op woensdag 20 november treedt Jan Siebelink op tijdens de Margriet Winterfair. Meer informatie vindt u hier.

De tentoonstelling Jan Siebelink, Het wonder dat mij is geschied is van 1 februari t/m 14 juni 2014 in Ede te zien. Rond deze tentoonstelling worden in het museum extra activiteiten georganiseerd, zoals rondleidingen en lezingen waarin het werk van Jan Siebelink centraal staan. Meer informatie vindt u op de website van het museum.

Mobiele versie afsluiten