De Bezige Bij

Nu uit: de nieuwe Revisor

Donderdag 15 oktober verscheen de gloednieuwe Revisor: het literaire tijdschrift voor (on)bekende en talentvolle schrijvers. Ter gelegenheid daarvan vindt op 20 oktober in Café Zeppos een feestelijke presentatie plaats.

In Revisor #10 onder de huidige redactie staat nieuw werk van László Krasznahorkai, Anke Cuijpers, Alfred Schaffer, Jeroen Dera, Charlotte Van den Broeck, Erik Lindner, Jente Posthuma, Sylvie Marie, Jan van Mersbergen, Jowi Schmitz, Daan Stoffelsen, Marieke Rijneveld, Erik Rozing en Gustaaf Peek. Proza, poëzie, essay, met meisjes en mannen en de dood, vogeltjes, tapas in kleine barren, het falen van de poëziekritiek, en veel, veel meer.

De presentatie van het tijdschrift is op dinsdag 20 oktober in Kapitein Zeppos, Gebed Zonder End 5 te Amsterdam. Aanvang om 17.00 uur. U bent allen van harte uitgenodigd deze te bezoeken. Er zijn onder meer optredens van Elke Geurts, Gustaaf Peek, Marja Pruis, Marieke Rijneveld en Ivo Victoria. Het centrale thema van de middag is dochters – een onderwerp dat de literatuur en redactie aan het hart gaat. Aanmelden voor deze presentatie kan via dit mailadres.

Bezoek ook de vernieuwde website van Revisor, met daarop leesfragmenten en meer mooi materiaal over literatuur in de breedste zin van het woord.

Mobiele versie afsluiten