Op donderdag 23 februari presenteert Uitgeverij De Bezige Bij Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend in de Rode Hoed. Met medewerking van Hanneke Groenteman, Georgina Verbaan, Kees van Kooten en Tommie van Eck.

Uitgeverij De Bezige Bij publiceert het indrukwekkende levensverhaal van Sonja Barend, Je ziet mij nooit meer terug. Dit boek wordt op donderdagavond 23 februari gepresenteerd in de Rode Hoed te Amsterdam. Tijdens deze publieksavond zal Hanneke Groenteman in gesprek gaan met Sonja Barend. Actrice Georgina Verbaan draagt voor uit Je ziet mij nooit meer terug en Kees van Kooten zal het woord richten tot Sonja Barend. De presentatie is in handen van Tommie van Eck. Na afloop van het programma zal Sonja Barend haar boek signeren in de stand van Athenaeum Boekhandel.

Kaarten voor de boekpresentatie van Je ziet mij nooit meer terug van Sonja Barend zijn hier te koop op de website van de Rode Hoed (www.derodehoed.nl). Het programma begint om 20.00 uur, het café is geopend vanaf 19.00 uur.
Locatie: Rode Hoed, Keizersgracht 102, 1015 CV Amsterdam

Je ziet mij nooit meer terug
Sonja Barend was decennialang een van de meest vertrouwde en geliefde gezichten op de Nederlandse televisie. Haar heldere en betrokken manier van interviewen is een voorbeeld en inspiratie voor velen.
In deze indringende memoires is ze niet langer degene die alleen vragen stelt, maar zoekt ze ook de antwoorden. Vragen die haar al sinds haar jonge jaren achtervolgen over het lot van haar vader en moeder in oorlogstijd. Al zoekende probeert ze inzicht te geven in wat haar gedurende haar hele loopbaan heeft bewogen en de richting van haar televisiewerk heeft bepaald. Daarmee komt Sonja Barend, die voor iedereen al zo vertrouwd was in de huiskamer, nóg dichterbij.

Sonja Barend (1940) is bekend als televisiepresentatrice, en wordt nog altijd de Koningin van de Talkshow genoemd. Ze was meer dan veertig jaar op televisie te zien. Beroemd is de slotzin van al haar uitzendingen: ‘Voor straks: lekker slapen en morgen gezond weer op.’