Na haar wereldwijde succes Vochtige streken is Charlotte Roche terug met een nieuwe bestseller: Schootgebed. Haar tweede roman, die op 20 oktober in de Nederlandse boekhandel ligt, schoot in Duitsland onmiddellijk naar nummer 1, en laat de concurrentie ver achter zich. Schootgebed is een openhartig verhaal over seks binnen het huwelijk. Radicaal, emotioneel, zelfbewust en boordevol grimmige humor, een geschiedenis over een even onverschrokken als kwetsbare vrouw.

Schootgebed is een rijke, aangrijpende en aansprekende roman die de lezer nog lang zal bijblijven.’ – Frankfurter Allgemeine Zeitung

Charlotte Roche (1978) werd in Engeland geboren, maar groeide op in Duitsland. Daar verwierf ze al snel grote bekendheid als presentator voor diverse televisiezenders. Ze werd voor haar televisiewerk onderscheiden met de Grimme-Preis en de Bayerische Fernsehpreis. Charlotte Roche woont in Keulen met haar man en kind. In het cultuurprogramma Aspekte werd Roche omschreven als ‘de belangrijkste Duitstalige schrijfster van onze tijd’.

Charlotte Roche, Schootgebed
paperback, 288 pag. | € 18,90 | ISBN 978 90 234 6736 6

Schootgebed van Charlotte Roche verschijnt op 20 oktober.