Onlangs verscheen Iets meer dan een seizoen van Stephan Sanders, waarin hij vertelt over zijn intense vriendschap met Anil Ramdas. In het kader daarvan is hij te gast bij IKON Radio en OBA Live.

Op 21 juli van 16.02 tot 17.00 uur spreekt Stephan Sanders met presentator Jurgen Maas in het IKON Radio 5-programma De Andere Wereld. Daarbij komen onder andere Iets meer dan een seizoen en Stephan Sanders ‘Brief aan mijn jongere ik…’ aan bod. Die brief is nu al hier te lezen.

Op 29 juli spreekt Stephan Sanders met Theodor Holman in OBA Live. Het programma is tussen 19.00 uur en 20.00 uur te beluisteren op Radio 5. Meer informatie vindt u hier.

Over Iets meer dan een seizoen:
Iets meer dan een seizoen, 25 jaar… zo lang duurde de vriendschap tussen Stephan Sanders en Anil Ramdas. Ze betraden bijna tegelijk het openbare debat, ze waren beiden geëngageerd, en maakten samen het televisieprogramma Het Blauwe Licht. Maar ook in hun verschillen deden ze niet voor elkaar onder. Sanders is een Hollander van geboorte met een onbekende ‘donkere’ vader, Ramdas kwam in 1977 als Surinaamse Nederlander naar het ‘oude moederland’, om hier ineens een nieuwkomer te worden. Vanuit het huis in Almere waar Stephan Sanders gastschrijver was, kijkt hij terug op de verloren idealen en hun intens verlopen vriendschap.
Lees hier een leesfragment van Iets meer dan een seizoen.