VBK Uitgevers, LannooMeulenhoff en WPG Uitgevers bundelen opnieuw hun krachten en organiseren op maandag 31 augustus DE BESTE BOEKEN LIVE @ Westergasfabriek. Na het succes van de eerste editie (DE BESTE BOEKEN LIVE @ Ziggo Dome) is aan het begin van het nieuwe boekenseizoen wederom een dagvullend programma samengesteld om boekverkopers te inspireren, auteurs te ontmoeten en in gesprek te gaan over sales en marketing.

Op het programma staan optredens van onder andere Jan Siebelink, Mel Wallis de Vries, Kate Morton, Jan Brokken, Francien Oomen, Jim Stolze en vele anderen. Daarnaast komen de highlights van het najaar aan bod via commerciële presentaties en laten diverse uitgeverijen innovatieve marketingacties met concrete en direct toepasbare ideeën zien. Vorig jaar werd DE BESTE BOEKEN LIVE georganiseerd toen bleek dat er bij boekverkopers behoefte is aan een meer klantgerichte beurs, in aanvulling op het bestaande aanbod.

DE BESTE BOEKEN LIVE @ Westergasfabriek is exclusief voor mensen uit de boekenbranche en (helaas) niet voor consumenten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@debesteboekenlive.nl
www.debesteboekenlive.nl