In de maand juli zijn twintig recente e-book bestsellers van zes verschillende uitgeverijen overal verkrijgbaar voor slechts € 7,99. Daarna worden in augustus wederom twintig titels van verschillende uitgeverijen scherp afgeprijsd: de e-books van deze must reads kosten dan maar € 4,99.

WPG Uitgevers is in de zomer van 2013 gestart met haar campagne Vakantielezen, een formule met een e-bookaanbod van twintig bestsellers per actiemaand tegen een aantrekkelijke prijs.

In de maand juli worden de bestellers van dit jaar uitgelicht. Onder meer de e-books van De ijsmakers van Ernest van der Kwast en Alles om jullie heen is er nog van Marieke Poelmann worden dan goedkoop aangeboden.

Voor augustus is een selectie gemaakt uit de ‘evergreens’: romans die al meerdere jaren een bestseller zijn. Het aanbod bestaat dan onder meer uit Het puttertje van Donna Tartt, De waarheid over de zaak Harry Quebert van Joël Dicker, Oorlog en terpentijn van Stefan Hertmans, En uit de bergen kwam de echo van Khaled Hosseini en Dit zijn de namen van Tommy Wieringa.