Persbericht

De Bezige Bij / WPG Uitgevers, organiseren op 25 augustus samen met VBK Uitgevers en LannooMeulenhoff DE BESTE BOEKEN LIVE @ Ziggo Dome: een dagvullend programma voor boekverkopers en mensen uit de literaire sector.

Op het programma staan optredens van Femke Halsema, Santa Montefiore, Kees van Beijnum, Tosca Menten, Herman den Blijker, Remco Campert en vele anderen. Daarnaast komen de highlights van het najaar aan bod via commerciële presentaties en laten diverse uitgeverijen innovatieve marketingacties met concrete en direct toepasbare ideeën zien.

Juist in deze tijd, waarin de boekhandel het moeilijk heeft door veranderend koopgedrag, willen VBK Uitgevers, LannooMeulenhoff en WPG Uitgevers optimale suggesties doen om boeken onder de aandacht te brengen. De deelnemers aan het programma ‘Boekondernemer van de Toekomst’ van de KBB hebben onlangs aangegeven dat er bij boekverkopers behoefte is aan een meer klantgerichte beurs, in aanvulling op het bestaande aanbod. Daarom wordt nu DE BESTE BOEKEN LIVE @ Ziggo Dome georganiseerd. Een dag om boekverkopers te inspireren, auteurs te ontmoeten en in gesprek te gaan over sales en marketing. Het programma biedt ook ruimte aan het CRM-programma van Boek & Bedrijf en het marketingplein van Libris.

DE BESTE BOEKEN LIVE @ Ziggo Dome is exclusief voor mensen uit het boekenvak en (helaas) niet voor consumenten.
———————————————————————————————————
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Beumer, info@debesteboekenlive.nl
WWW.DEBESTEBOEKENLIVE.NL