Nu het nog kan

Extinction Rebellion

Introductie

Lees, leer en rebelleer

Op voorraad
Voor 20:00 besteld, morgen in huis Bezorging
Bestellingen op zaterdag en zondag worden op dinsdag geleverd m.u.v. pakketpost. Volg je pakket via de track&trace-code.
  • Urgent en inspirerend!
  • Klimaatneutraal geproduceerd
  • Uitgegeven zonder winstoogmerk
Leesfragment
  • Urgent en inspirerend!
  • Klimaatneutraal geproduceerd
  • Uitgegeven zonder winstoogmerk

Over dit boek

Aantal pagina's192
UitvoeringPaperback

Deze bundel is samengesteld onder redactie van Eva Rovers, in samenwerking met Extinction Rebellion Nederland. Meer dan dertig schrijvers, klimatologen, filosofen, hoogleraren, opiniemakers en andere specialisten leverden...

Extinction Rebellion

Samenvatting

We leven in een uitzonderlijke tijd. Alles staat op het spel: ons welzijn, onze toekomst, onze planeet.
Samen kunnen we een einde maken aan de wereldwijde klimaatcrisis en de ecologische ramp die zich aan het voltrekken is. Niemand hoeft machteloos toe te kijken. Maar het is nu of nooit.
Dit boek geeft je hoofd de kennis, je hart het vuur en je handen de instrumenten om in actie te komen tegen extinctie en vóór het leven.

Lees, leer en rebelleer. Nu het nog kan.

Met bijdragen van onder anderen schrijvers Jelmer Mommers, David Van Reybrouck, Eva Rovers en Jan Terlouw, Urgendadirecteur Marjan Minnesma, cabaretier Tim Fransen, voormalig commandant der strijdkrachten Tom Middendorp, klimaatpsycholoog Evanne Nowak, filosoof René ten Bos, hoogleraar transitiekunde Jan Rotmans, klimatologen Ernst-Jan Kuiper en Elodie Duyck en vele anderen.

Leesfragment

Lees hier een fragment uit dit boek.

Download de gratis pdf.

Download hier Acrobat Reader

Video