Nieuws / Andy Fierens in Literair Variété Spektakel in De Brakke Grond

06.06.2013

Andy Fierens in Literair Variété Spektakel in De Brakke Grond

Op vrijdag 7 juni is Andy Fierens te gast tijdens ‘Waumans & Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel’ in theater De Brakke Grond in Amsterdam. Ivo Victoria neemt de presentatie van deze ‘boekenavond met een knipoog’ op zich.

‘Waumans & Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel’ is een snelle, geestige, interessante, gevarieerde literaire show voor een breed publiek. Zowel lezers als niet-lezers worden verrast met de verhalen achter de schrijver die zijn werk beïnvloeden. In een intieme setting wordt de schrijver uit zijn of haar comfortzone gehaald en wordt in verschillende rubrieken blootgelegd wat elders niet ter sprake komt.

Andy Fierens debuteerde in 2009 met de bundel Grote Smerige Vlinder. In september verschijnt Astronaut van Oranje.

‘Waumans & Victoria’s Groot Internationaal Literair Variété Spektakel’, vrijdag 7 juni om 20.30 uur in theater De Brakke Grond in Amsterdam. Kaarten kosten 8 euro. Meer informatie en kaartverkoop vindt u hier.

Bekijk hier de trailer van de voorstelling:


Meer over de auteur

Andy Fierens

Dichter en performer Andy Fierens (1976) geldt als het buitenbeentje van de Vlaamse literaire wereld. Met zijn hilarische en genadeloze teksten, en met zijn compromisloze live performances, werd hij algauw een opmerkelijke en veelgevraagde gast op podia in België, Nederland en Zuid-Afrika.

Andy Fierens

Meer nieuws

  • Bette Dam wint De Loep met haar boek ‘Op zoek naar de vijand’

    Bette Dam wint ‘De Loep’ in de categorie Controlerende Onderzoeksjournalistiek met haar boek Op zoek naar de vijand. De Loep is een Belgisch-Nederlandse prijs voor onderzoeksjournalistiek die wordt uitgereikt door de Vereniging van Onderzoeksjournalisten (VVOJ) aan controlerende, opsporende en signalerende journalistiek. De jury van De Loep schreef het volgende in het juryrapport: “Een onderzoek van internationale klasse...

    Meer28.09.2020
  • Jeroen Olyslaegers is de laureaat van de Prijs van de KANTL voor Proza 2020

    Jeroen Olyslaegers wint de vierjaarlijkse Prozaprijs van de KANTL (Koninklijke Academie voor Taal en Letteren) voor zijn roman WIL. De KANTL reikt jaarlijks een literaire prijs uit. Die prijs richt zich afwisselend op proza, podiumteksten, essay en poëzie. Voor de KANTL-prijs van 2020 kwamen alle prozawerken uit de periode tussen 2016 en 2019 in aanmerking....

    Meer10.09.2020