En een nacht

Elisabeth Steinz

Introductie

En een nacht

Elisabeth Steinz
E-book: 9,99

Het leven van Isabelle komt in een stroomversnelling als ze in de nieuwe liefde van haar vriendin een van haar camvriendjes herkent. In het schemergebied tussen het...Lees meer

Direct leverbaar
Bezorging
Je ontvangt het e-book direct in je mail. Niks ontvangen? Controleer je spam-box.
Leesfragment

Over dit boek

Aantal pagina's240
UitvoeringEbook

Elisabeth Steinz (1980) studeerde Nederlands en Journalistiek. Ze werkt als eindredacteur en nieuwslezer op de radioredactie van persbureau Novum. En een nacht is haar debuut.

Elisabeth Steinz

Samenvatting

Het leven van Isabelle komt in een stroomversnelling als ze in de nieuwe liefde van haar vriendin een van haar camvriendjes herkent. In het schemergebied tussen het virtuele leven en de werkelijkheid kan ze ontsnappen aan de dreiging van de naderende dood van haar vader.

Samen met *Dickydick* reist ze in zijn avocadogroene Mercedes in blinde trance naar Marokko. In haar hoofd beleeft ze op hetzelfde moment de reis die haar vader haar ooit beloofde, maar die ze nooit hebben gemaakt. Isabelle en *Dickydick* gaan tot het uiterste tot ze gestopt worden door het leven zelf. En een nacht is een modern liefdessprookje dat zich afspeelt tussen droom en spannende werkelijkheid.

Leesfragment

Lees hier een fragment uit dit boek.

Download de gratis pdf.

Download hier Acrobat Reader