Jaar van het nieuwe verhaal

Daan Borrel

Introductie

Jaar van het nieuwe verhaal

Jaar van het nieuwe verhaal

Daan Borrel
E-book: 12,99

Inzichten over seksualiteit, lichaam en verbinding

Direct leverbaar
Bezorging
Je ontvangt het e-book direct in je mail. Niks ontvangen? Controleer je spam-box.

Over dit boek

Aantal pagina's256
UitvoeringEbook

Daan Borrel (1990) studeerde literatuurwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en is freelancejournaliste. Ze schrijft onder meer voor NRC Handelsblad, De Correspondent en Het Parool over cultuur...

Daan Borrel

Samenvatting

Een vrouw maakt één jaar na haar relatiebreuk de balans op: is ze ondertussen echt geheeld? Heeft ze die ene soort liefde gevonden waarvoor ze die andere soort liefde achterliet? Op de goede dagen van haar menstruatiecyclus denkt ze van wel: dan voelt ze zich onafhankelijk, opgewekt en wild. Maar tijdens die andere dagen niet. Dan is haar buik één bonk laaiende spanning, voelt ze zich vervreemd van zichzelf en verlangt ze driftig naar een kind van haar beste vriend. Komt dit verschil in gemoedstoestand voort uit hormonen of uit verhalen?
Jaar van het nieuwe verhaal is een radicaal kwetsbaar doch krachtig boek waarin Daan Borrel de verhalen over vrouwelijkheid, tijd en verbinding afbreekt en opnieuw opbouwt.

Interview de Revisor & Boekhandel Athenaeum

In februari ging schrijver Thomas Heerma van Voss in gesprek met Daan Borrel naar aanleiding van haar nieuwe boek ‘Jaar van het nieuwe verhaal’. Het interview werd georganiseerd door de Revisor en Athenaeum Boekhandel en is hieronder terug te beluisteren.