Zoeken naar Eileen W.

Leon de Winter

Introductie

Zoeken naar Eileen W.

Leon de Winter
Mid-price: 12,50

De verteller in Zoeken naar Eileen W. is de eigenaar van een winkel in tweedehandsboeken in Londen en brengt zijn dagen door met het beschrijven van een...Lees meer

Op voorraad
Voor 20:00 besteld, morgen in huis Bezorging
Bestellingen op zaterdag en zondag worden op dinsdag geleverd m.u.v. pakketpost. Volg je pakket via de track&trace-code.
Leesfragment

Over dit boek

Aantal pagina's256
UitvoeringMid-price

Samenvatting

De verteller in Zoeken naar Eileen W. is de eigenaar van een winkel in tweedehandsboeken in Londen en brengt zijn dagen door met het beschrijven van een zoektocht naar een zekere Eileen, een Iers meisje dat hij bij toeval heeft ontmoet maar dat nu van de aardbodem verdwenen lijkt te zijn. Wie was zij? Wat heeft haar bewogen om van de ene op de andere dag te verdwijnen? En waarom is hij zo door haar geobsedeerd?
In Noord-Ierland overziet hij stukje bij beetje de complexe en intrigerende positie waarin Eileen zich heeft bevonden. Op basis van deze inzichten en de summiere gegevens die hij over haar verzameld heeft, schrijft hij haar ‘biografie’ – een klassiek geconstrueerd levensverhaal rond een meisje dat langzaam bezwijkt onder de druk van de omstandigheden.

Leesfragment

Lees hier een fragment uit dit boek.

Download de gratis pdf.

Download hier Acrobat Reader